Termenii și condițiile programului de Referral pentru clienti

Feexers va ofera posibilitatea de a oferi un voucher prietenilor/familiei prin programul desfasurat prin aplicatia mobila Feexers, pe care o puteti descarca din App Store sau Google Play.

1. Acord de utilizare. Prin utilizarea platformei Feexers, precum si prin participarea la programul de Referral, aveti obligatia de a respecta prevederile de mai jos. Acește clauze fac parte integranta din Termenii si Conditiile companiei, mentionate la adresa https://feexers.com/legal/termeni-si-conditii

2. Confidențialitate. Informațiile personale colectate si procesate ca parte a programului de Referral vor fi utilizate în conformitate cu Politica de confidențialitate a companiei, care este disponibilă la adresa https://feexers.com/legal/politica-de-confidentialitate

3. Conditii de eligibilitate. Utilizarea si accesarea platformei Feexers este interzisa persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani. De asemenea, persoanelor mentionate mai sus le este interzisa mentionarea de informatii personale in platforma Feexers.

4. Cum functioneaza programul de Referral . Utilizatorii pot recomanda aplicatia Feexers prietenilor, membrilor de familie sau colegilor, urmand instructiunile din aplicatie. Din moment ce o persoana face o recomandare, aceasta devine "Referent" si i se va furniza un cod unic de referinta. Acest cod ii va permite sa primeasca voucherul oferit de Feexers. Acest voucher se va activa imediat ce prietenul/prietena va posta primul job prin aplicatie, in termen de 30 de zile de la acceptarea recomandarii, ulterior acesta expira. Dupa ce voucherul va fi activat, Referentul il poate utiliza pentru plata joburilor sale, pe tot parcursul acestui an, pana la data de 31 Decembrie 2022 inclusiv. Referentul poate utiliza cate vouchere doreste pentru plata unui job prin aplicatie, insa valoarea insumata a tuturor acestor vouchere nu poate depasi valoarea totala a jobului. Persoana recomandata, de asemenea, va primi un cod unic de referinta, ce ii va permite sa primeasca voucherul in valoare de 30 de lei oferit de Feexers. Voucherul are valabilitate 30 de zile din momentul in care a acceptat recomandarea. Persoana recomandata poate accepta o singura invitatie din partea unui "Referent", devenind astfel membru (Client) in platforma Feexers. Din moment ce persoana recomandata a devenit membru in platforma Feexers (Client), nu mai poate accepta nicio alta invitatie.

 

5. Restricții. Utilizatorilor le este interzis sa creeze conturi fictive in aplicatia Feexers. Programul de Referral poate fi folosit de utilizatori cu respectarea legislatiei in vigoare, fiindu-le interzis sa incalce drepturile altor participanti. Programul de vouchere este obligatoriu a fi utilizat in scopul pentru care a fost constituit, evitand atitudinile hartuitoare, obscene si ilegale.

De asemenea, este interzis sa:

(i)                deteriorati programul (ii) acționați în mod nedrept sau perturbator sau (iii) utilizați orice sistem, dispozitiv sau artificiu pentru a participa sau a primi vreun beneficiu necuvenit în program. Aceasta include, dar nu se limitează la o interdicție generală de a posta codurile de trimitere pe orice site web care oferă codul de trimitere către oricine altcineva decât Prieteni/Familie/Cunostinte, adică persoane pe care le cunoașteți personal. Dacă vom considera că un cod de trimitere asociat contului unui utilizator a fost utilizat într-o asemenea manieră, ne rezervam dreptul de a elimina voucherul asociat cu acel cont și de a elimina utilizatorul de pe platforma Feexers.

ATENȚIE: ORICE ÎNCERCARE DE A DETERIORA ÎN MOD DELIBERAT SAU DE A SUBMINA FUNCȚIONAREA LEGITIMĂ A PROGRAMULUI DE REFERRAL INTRA SUB INCIDENTA LEGII CIVILE SAU PENALE, DUPA CAZ. ÎN CAZUL ÎN CARE SE CONSTATA O ASTFEL DE INTENTIE, COMPANIA ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A SOLICITA DESPĂGUBIRI (INCLUSIV ONORARII DE AVOCAT), INCLUSIV SESIZAREA ORGANELOR PENALE

 

6. Beneficii. Daca recomandarea va fi valida, (definită mai jos), referentul va primi un voucher in valoare de 30 lei, pentru fiecare prieten care a postat primul job prin aplicație. Prin intermediul recomandărilor și persoanele recomandate vor primi câte un voucher de 30 lei pe care-l vor putea folosi timp de 30 de zile din momentul în care au acceptat recomandarea pe care au primit-o. Pentru a vă califica drept „Recomandare Validă", este necesar ca persoana recomandata sa utilizeze pentru prima data serviciile platformei Feexers. Pentru plata unui job prin aplicatie se pot folosi voucherele primite, neexistand un numar limitat, singura conditie fiind ca valoarea insumata a vouchere-lor sa nu depaseasca valoarea jobului. Voucherele sunt supuse verificării. Compania poate întârzia eliberarea unui voucher in conditiile in care este necesara o cercetare suplimentara a situatiei. De asemenea, Compania isi rezerva dreptul de a refuza eliberarea voucherelor si procesarea tranzactiilor, daca va considera acest aspect ca fiind contrar politicilor si standardelor de functionare ale platformei. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, voucherele nu au valoare monetară și nu pot fi cuantificate în numerar. Nu sunt transferabile și nu pot fi scoase la licitație, tranzacționate, schimbate sau vandute. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile pentru informații suplimentare despre facturare și plată.

 

7. Limitarea răspunderii. Prin utilizarea aplicației și a platformei Feexers, precum si prin participarea la programul de Referral, utilizatorul intelege si acceptă că aplicația Feexers, platforma Feexers si programul de Referral sunt oferite "așa cum sunt"/așa cum sunt disponibile". Compania nu garantează accesibilitatea si funcționarea aplicației si a platformei Feexers pe orice sistem de operare. Compania nu poate fi facută răspunzatoare pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din (i) utilizarea aplicației si a platformei Feexers sau din participarea la programul de vouchere, sau din (ii) imposibilitatea utilizarii aplicatiei sau a platformei, sau (iii) din imposibilitatea participarii la programul de Referral, indiferent de cauză, ori din (iv) interpretarea eronată a oricaror prevederi ale conținutului acestor termeni și condiții. Utilizatorul foloseşte aplicația si platforma Feexers și participă la programul de Referral pe riscul propriu. În nici un caz, Compania, afiliaţii săi, funcționarii, directorii, administratorii, angajații acestora, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material/financiar, pierderea de date sau de program, vătămări sau alte daune.

 

8. Despăgubiri . Prin utilizarea aplicației și a platformei Feexers și prin participarea la programul de Referral, utilizatorul își exprimă acordul asupra obligației de a despagubi și de a exonera de răspundere Compania și/sau afiliaţii săi, funcționarii, directorii, administratorii, angajații în legătură cu orice încălcare a acestor termeni și condiții din partea utilizatorului, inclusiv, orice cereri de despăgubire, pretenții, pierderi, pagube și cheltuieli care decurg din sau în legătură cu: (i) utilizarea aplicației și a platformei Feexers și prin participarea la programul de Referral ; (ii) nerespectarea sau încălcarea de către utilizator a oricăreia dintre prevederile acestor termeni și condiții ; (iv) încălcarea de către utilizator a drepturilor unui terț.

 

9. ("Spam"). Persoana care recomanda platforma Feexers are obligatia de a fi expeditorul efectiv al e-mailurilor și are obligatia de a respecta legislatia aplicabila. Recomandările trebuie create și distribuite într-o manieră personală si adecvată pentru comunicarea cu prietenii, colegii sau membrii familiei. Prin trimiterea oricărei adrese de e-mail ca parte a programului de Referral, se prezuma ca referentul are consimtantul persoanei recomandate. Bulk email, distribuirea către străini sau orice altă utilizare necorespunzatoare a serviciilor sus-mentionate sunt interzize si  vor fi imediat sterse pe de platforma, iar pentru orice eventuale actiuni in justitie, compania nu isi asuma niciun fel de raspundere. Compania nu are obligația de a monitoriza programul de Referral sau comunicarile efectuate in cadrul acestui program; insa,  poate alege să facă acest lucru, poate bloca mesajele de chat, poate sterge orice continut inadecvat generat de utilizator sau poate să interzică orice utilizare a Programului. Utilizatorii care nu respectă legea, inclusiv legile anti-spam, sunt obligați să despăgubească Compania in conditiile in care intervin prejudicii sau cheltuieli ca urmare a unui astfel de spam.

 

10. Dreptul de a anula, modifica sau de a inceta . Compania isi rezerva dreptul de a anula, modifica sau înceta programul de Referral în orice moment. De asemenea, compania isi rezervă dreptul de a descalifica orice utilizator care a participat la programul de Referral, in conditiile in care se constata incalcarea clauzelor anterior mentionate.